Lubrikant za pomoć začeća SKYN Oh Baby 80 ml

19,90€ (149,94Kn)
Šifra proizvoda:
10010
Isporuka:
2-4 radna dana
Dostupno

Trenutno pregledava još 1 posjetitelj!

OPIS

SKYN Oh Baby je prvi i vodeći vaginalni lubrikant i intimni ovlaživač, jedini koji se smatra prijateljem spermija i začeća. Ovaj lubrikant oponaša prirodne tjelesne tekućine, olakšava vaginalnu suhoću i omogućuje idealno okruženje za spermije. Sadrži tekućinu iste pH vrijednosti i osmolarnosti kao sjemena tekućina i plodna sluznica cerviksa, tako da ne šteti spermijima, a istovremeno je blag prema ženskom tijelu.

SKYN Oh Baby sadrži prirodni bioaktivni biljni šećer (arabinogalaktan) koji pruža antioksidativnu podršku stanicama. Antioksidativna razina može biti znatno snižena u sjemenoj tekućini kod muškaraca koji imaju problema s plodnošću što dovodi do oštećenja spermija. SKYN Oh Baby će obložiti unutrašnjost vagine i vanjski cerviks i nadopuniti prirodnu vlažnost bez oštećivanja spermija u trenutku dok pokušavate začeti. To je vrijeme povećane vaginalne suhoće kada klasične lubrikante treba izbjegavati. Klasični lubrikanti mogu stvoriti barijeru za spermije i što je još gore, djeluju spermicidno (uništavaju spermije).

Mnoge žene se u nekom trenutku susretnu s problemom vaginalne suhoće i željele bi koristiti lubrikante. To pogotovo vrijedi za parove koji žele začeti, obzirom da stres povezan sa sumnjom u neplodnost ili ciljanim seksualnim odnosima u svrhu začeća (npr. kada koristite neku od metoda predviđanja plodnih dana) dodatno pogoršava stanje. Nove procjene govore da 75% parova koji rade na začeću pate od vaginalne suhoće.

Prirodna vaginalna vlažnost je važan faktor plodnosti obzirom da stvara dobru okolinu za spermije. Vaginalna suhoća može smanjiti plodnost, dovodi do bolnih seksualnih odnosa, te infekcija koje dodatno smanjuju plodnost.

Zbog svega toga žene u dobroj namjeri posežu za lubrikantima ne znajući da su većina njih neprijatelji spermija!

Također se ne preporučuju pripravci iz "kućne radinosti" tipa bjelanjak jajeta, slina, voda, mineralno ili dječje ulje, budući da ne zadovoljavaju barem jedan od dva uvjeta bitna za preživljavanje spermija. To su pH vrijednost i osmolarnost koje moraju biti u određenim granicama. Obični lubrikanti najčešće ne zadovoljavaju ni jedan od ova dva uvjeta.


KLJUČNE OSOBINE PROIZVODA:

- Poboljšava pokretljivost i vitalnost spermija

- Ne stvara mrlje i ne masti

- Na bazi vode

- pH uravnotežen

- Proziran

- Bez mirisa

- Bez parabena

- Dermatološki ispitan

- Rok trajanja 1-3 godine od otvaranja